A murit Ilie Șerbănescu, fost ministru al reformei

Cunoscutul Ilie Şerbănescu, economist și fost ministru al reformei în guvernul Victor Ciorbea, a decedat în urma unei lungi suferinţe, la vârsta de 81 de ani.

Soția sa, Cristina, a transmis vestea tragică, pe contul de Facebook:

“Cu Sfânta Împărtășanie, pe care a primit-o chiar ieri, Ilie a plecat de lângă noi. Dumnezeu să-l ierte!”

Maria Grapini:

„Am aflat cu tristete ca domnul Ilie Serbanescu a plecat dintre noi!

L-am cunoscut si am colaborat la mai multe emisiuni economice pe vremea cand conduceam patronatul din textile. Ne pretuiam reciproc si pot spune fara teama de a gresi ca, domnul Profesor, Ministru Ilie Serbanescu era un specialist in economie dar era si un mare roman. Suferea pentru orice pierdere economica a Romaniei si suferea atunci cand nu se luau cele mai bune masuri!

Dumnezeu sa-l odihneasca!”

George Simion:

„România e de azi mai săracă. Un patriot, economistul Ilie Șerbănescu, s-a dus la Cer azi dimineață. Ieri primise Sfânta Împărtășanie.

Miercuri va avea loc slujba de înmormântarea la biserica Cașin.

Drum lin printre stele, maestre! Dumnezeu să vă odihnească în pace la dreapta Sa!”

Victor Ciutacu:

„S-a dus și nea Ilie Șerbănescu. Partenerul meu de luptă antiimperialistă, cum îmi plăcea – și-i plăcea și lui – să-l alint. Mi-a fost unul dintre cei mai dragi invitați. Nu era om din echipa noastră să nu-l adore. Când s-a îmbolnăvit, a continuat să vină o dată pe săptămână. Imediat cum a avut confirmarea diagnosticului, m-a sunat să-mi spună. Și să se scuze că nu va mai apărea la tv. Mi-a zis, fatalist, că nu-l mai apucă alegerile.

Cu un an înainte, încă bătea munții pe jos și Grecia cu mașina. Era viu și verde…”

spot_imgspot_img
spot_img

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE