Accident naval pe Brațul Sfântu Gheorghe, la Dunavățu de Sus. Un bărbat în vârstă de 53 de ani este dispărut

Doi bărbați au fost răniți și o persoană în vârstă de 53 de ani este dată dispărută, în urma unui accident naval produs marți noaptea pe Brațul Sfântu Gheorghe.

În jurul 21:00, prin apel la numărul unic de urgență 112, dispeceratul colocat ISU-SAJ a fost anunțat de un bărbat că el și o altă persoană aflată în aceeași ambarcațiune au nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost implicate într-un accident naval pe Brațul Sfântu Gheorghe în dreptul km 55 (zona Dunavățu de Sus), iar conducătorul din a doua ambarcațiune este dispărut:

„Un echipaj medical SMURD și unul din cadrul SAJ Tulcea s-au deplasat în localitatea Mahmudia unde au luat contact cu cele două persoane și le-au acordat îngrijiri medicale transportându-le ulterior la unitatea medicală de urgență cu diverse traumatisme. Cele două victime sunt bărbați și au 46 respectiv 32 de ani

În tot acest timp, Autoritatea Navală Română și un echipaj din cadrul Poliția Transporturi s-au deplasat în zona accidentului pentru căutarea conducătorului celei de-a doua ambarcațiuni, ulterior fiind solicitat și un echipaj de căutare salvare a Inspectoratului pentru Situații de Urgență „DELTA” al județului Tulcea, deplansându-se la fața locului un echipaj format din 4 subofițeri cu o ambarcațiune SAR-Targa care au executat căutările sub coordonarea organelor competente.
La căutări a participat un echipaj al Poliției de Frontieră, Căpitănia Tulcea, Poliția Transporturi și mai mulți localnici cu ambarcațiuni proprii.

În urma căutărilor efectuate de pompierii tulceni, până la ora retragerii către unitate au identificat un recipient cu carburant provenind din ambarcațiunea implicată în accident, iar căutările au fost intensificate în zonă fără rezultat”, transmite sg. maj. Daniel Năstase de la ISU Tulcea.

spot_imgspot_img
spot_img

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE