Alertă imediată de vânt puternic în Dobrogea! Porturile au fost închise

ANM a emis o avertizare Cod galben valabilă de la ora 11.30 până la ora 17.00, pentru zona de litoral a județului Constanta, respectiv localitățile Constanța, Năvodari, Ovidiu, Mihail Kogălniceanu, Eforie, Cumpăna, Valu lui Traian, Techirghiol, Tuzla, Lumina, Topraisar, 23 August, Agigea, Corbu, Limanu, Albești, Pecineaga, Istria, Săcele, Costinești, Mangalia;
Județul Tulcea : Delta Dunarii, respectiv zona localităților: Sarichioi, Jurilovca, Valea Nucarilor, Murighiol, Chilia Veche, Mahmudia, Ceamurlia de Jos, Nufăru, Beștepe, Crișan, C.A. Rosetti, Maliuc, Pardina și pentru zona de litoral a județului Tulcea, respectiv zona localităților Jurilovca, Sulina, C.A. Rosetti, Sfântu Gheorghe.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că au fost suspendate manevrele navelor în toate porturile de la malul Mării Negre, din cauza vântului puternic.

Măsura a fost luată din motive de siguranță, pentru a proteja navele și echipajele de eventualele pericole create de condițiile meteorologice nefavorabile.

spot_imgspot_img
spot_img

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE