Angajații ANR vor salarii mai mari și suplimentarea personalului

Conform unor informații sosite pe surse, angajații Autorității Navale Române solicită Ministerului Transporturilor să le fie mărite salariile, măcar până la un nivel care să acopere inflația din ultimii ani. 

În acest context, la sediul central al ANR din Constanța ar urma să aibă loc, în perioada următoare, o întâlnire între reprezentanții angajaților și cei ai conducerii instituției, în vederea identificării unor soluții.

Însă, din informațiile pe care le deținem, până la acest moment discuțiile s-au purtat doar în în interiorul sindicatului ARCA-ANR. 

Cu acest prilej, angajații ANR s-au plâns de salariile mici, devalorizate în raport cu prețurile produselor de larg consum, dar și de lipsa acută de personal generată de măsurile guvernamentale de blocare a angajărilor în sistem. 

Se așteaptă ca mâine, în urma discuțiilor purtate de sindicaliști, la care vor participa și angajații neafiliați, ARCA-ANR să prezinte la nivel oficial pașii legali pe care intenționează să-i urmeze în vederea obținerii majorărilor solicitate. 

spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE