ARSVOM a preluat un bolnav de la bordul petrolierului „RAVA”

Conform unui comunicat al Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM), în cursul dimineții, la solicitarea Centrului Maritim de Coordonare (MRCC), un marinar bolnav a fost preluat de la bordul tancului petrolier „RAVA”:

„În cursul dimineții de 15.04.2024, Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (A.R.S.V.O.M) a fost solicitată de către Centrul Maritim de Coordonare (MRCC) să intervină cu o unitate SAR, în vederea efectuării unei operațiuni tip Medevac.

La aproximativ 2Mm de intrarea în port, la bordul navei RAVA, un petrolier brut ce navighează sub pavilionul Croației, unul din membrii echipajului necesita îngrijiri medicale de urgență.

Nava SAR ARTEMIS, din cadrul A.R.S.V.O.M, s-a deplasat cu toată viteza către zona indicată și a preluat bolnavul la bord, urmând a-l preda serviciilor medicale din port. Acesta prezenta afecțiuni renale și a fost predat serviciilor de ambulanță.

Mulțumim echipajului SAR Artemis, pentru promptitudine și devotament față de meserie!”

Evacuare medicală, tancul petrolier „RAVA”
spot_imgspot_img
spot_img
Ovidiu Irimia
Ovidiu Irimia
Are o experiență de 18 ani în presa scrisă. A debutat în 2001, ca simplu colaborator al departamentelor de investigații pentru mai multe publicații din România, apoi consultant, iar ulterior a devenit editor cu normă întreagă. A profesat mult timp în mediul de afaceri din București și din străinătate, fiind specializat în achiziții și analiză de piață, dar pasiunea pentru presa de investigații nu l-a părăsit niciodată.

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE