ARSVOM a preluat un marinar hipertensiv de la cargoul „SEA HORSE”, aflat la Sulina

Potrivit unul comunicat primit în urmă cu câteva minute, nava de intervenții SAR Apollo a Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare a preluat un marinar hipertensiv,  în stare de conştienţă, de la bordul cargoului „SEA HORSE” (IMO 9528029), pavilion Barbados, aflat în zona de ancoraj a Portului Sulina.

„Astăzi, 21.05.2024, în jurul orei 11:00, Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare a fost solicitată să intervină cu o unitate SAR, în vederea efectuării unei operațiuni tip Medevac.

La bordul navei cargo SEA HORSE, sub pavilion Barbados, un membru al echipajului necesită ajutor medical de urgență. Bărbatul prezintă simptome de hipertensiune arterială.

Nava SAR APOLLO, aparținând ARSVOM, s-a mobilizat de urgență și s-a îndreptat cu toată viteza către nava Sea Horse, pentru preluarea bolnavului.

Acesta a fost preluat la bordul navei SAR, și predat în condiții de siguranță și conștient către echipajul medical de la mal.

Mulțumim echipajului SAR Apollo pentru promptitudine și profesionalism!” a transmis ARSVOM, prin intermediul departamentului de comunicare

spot_img
Dragos Ionescu
Dragos Ionescu
În fiecare lucru pe care-l facem, materializăm frânturi din energia care ne-a întruchipat. Un simplu punct pe o coală albă de hârtie este amprenta noastră asupra Universului, și o dovadă incontestabilă a veșniciei. Nu este metafizică, ci teoria relativității. Atenție deci unde punem punctul. În lumea noastră, un punct poate fi o singularitate sau infinit deopotrivă, în funcție de modul în care este tratat. Punctul trebuie tratat cu discernământ, el nu reprezintă finalul ci un nou început. Fără punct, Universul ar înceta să mai existe, deși se trage dintr-un (.)

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE