ARSVOM are un nou director general. Grindeanu l-a numit pe Iulian Crețu la conducerea agenției

În conformitate cu Ordinul 1396 din 12.07.2023, Expert ing. Iulian Crețu este noul director general al Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare, și totodată președinte al consiliului de conducere al ARSVOM.

Ordinul ministrului Sorin Grindeanu a fost comunicat ARSVOM prin intermediul serviciului resurse umane din cadrul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii.

Până în prezent, Iulian Crețu a deținut funcția de Director Exploatare în cadrul Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM), iar în perioada octombrie – decembrie 2017 a asigurat chiar interimatul poziției de director general. 

Totodată, inginerul Iulian Crețu este Lector asociat al Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” din Constanța și instructor la CERONAV Constanța. 

Prin această decizie, situația de la ARSVOM începe să capete aspecte de normalitate, având în vedere că încă din data de 12 iulie 2021, agenția a fost condusă prin detașare de Ionuț Voicu, șeful Centrului Operațional Județean ISU Dobrogea Constanța. 

spot_img
Ovidiu Irimia
Ovidiu Irimia
Are o experiență de 18 ani în presa scrisă. A debutat în 2001, ca simplu colaborator al departamentelor de investigații pentru mai multe publicații din România, apoi consultant, iar ulterior a devenit editor cu normă întreagă. A profesat mult timp în mediul de afaceri din București și din străinătate, fiind specializat în achiziții și analiză de piață, dar pasiunea pentru presa de investigații nu l-a părăsit niciodată.

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE