ARSVOM, evacuare medicală la 25NM de Sf. Gheorghe

În cursul acestei seri, 29.03.2024, Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) a fost solicitată să intervină, cu o unitate SAR, în vederea efectuării unei intervenţii tip Medevac (evacuare medicală).

„La bordul navei New Horizon, sub pavilion Panama, aflată la 25NM travers de Sf.Gheorghe, un membru al echipajului necesită îngrijiri medicale de urgență.

Nava SAR APOLLO, din cadrul A.R.S.V.O.M a pornit cu toată viteza către direcția indicată.
De asemenea, nava New Horizon a fost redirecționată de către MRCC, spre a veni în întâmpinarea navei SAR, pentru a reduce timpul de intervenție.

Echipajul navei Sar Apollo, împreună cu asistenta medicală aflată la bord au preluat rănitul, care prezenta o plagă la un membru superior.

Bărbatul a fost predat în condiții de siguranță și în stare conștientă către echipajul medical de ambulanță, aflat la mal în Portul Sulina.

Mulțumim colegilor de pe nava SAR APOLLO și doamnei asistente pentru promptitudinea și profesionalismul de care au dat dovadă” a transmis departamentul de comunicare al ARSVOM.

spot_img
Ovidiu Irimia
Ovidiu Irimia
Are o experiență de 18 ani în presa scrisă. A debutat în 2001, ca simplu colaborator al departamentelor de investigații pentru mai multe publicații din România, apoi consultant, iar ulterior a devenit editor cu normă întreagă. A profesat mult timp în mediul de afaceri din București și din străinătate, fiind specializat în achiziții și analiză de piață, dar pasiunea pentru presa de investigații nu l-a părăsit niciodată.

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE