ARSVOM, evacuare medicală la cargoul „NANA LEEN”, aflat la 14NM de Mangalia

În cursul zilei de 21 aprilie, Centrul Maritim de Coordonare (MRCC) a solicitat plecarea navei de intervenții SAR „THEIA” din flota Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM), pentru efectuarea unei evacuări medicale.

Astfel, chiar în aceste momente se intervine pentru preluarea de la bordul navei „NANA LEEN” (IMO: 911385), pavilion Sierra Leon, a unui marinar cu leziuni la nivelul membrelor superioare. Din primiele informații, se pare că acesta și-ar fi prins mâna la o ușă metalică.

Cargoul „NANA LEEN” se află la 14 mile marine travers de localitatea Mangalia, și se îndreptă spre zona de ancoraj, venind astfel în întâmpinarea salvatorului „THEIA.”

Din pricina condițiilor meteorologice de la Constanța, cu vânt puternic și valuri de gradul 3-4, intervenția presupune un anumit nivel de dificultate.

La momentul publicării acestui material, operațiunea este în desfășurare.

spot_imgspot_img
spot_img
Ovidiu Irimia
Ovidiu Irimia
Are o experiență de 18 ani în presa scrisă. A debutat în 2001, ca simplu colaborator al departamentelor de investigații pentru mai multe publicații din România, apoi consultant, iar ulterior a devenit editor cu normă întreagă. A profesat mult timp în mediul de afaceri din București și din străinătate, fiind specializat în achiziții și analiză de piață, dar pasiunea pentru presa de investigații nu l-a părăsit niciodată.

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE