ARSVOM intervine de urgență la nava „ATLAS DANUBE”. Persoană cu posibil infarct miocardic la bord

Din ordinul Serviciului MRCC (Maritime Rescue Coordination Centre) al Autorității Navale Române, nava SAR „ARTEMIS” din flota Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) intervine în aceste momente în rada exterioară a portului Constanța pentru a recupera o persoană care prezintă simptomele unui atac de cord.

Din primele informații primite de redacția noastră este vorba despre o persoană de sex feminin, în vârstă de 59 de ani, care ocupă funcția de bucătar pe nava „ATLAS DANUBE” pavilion Belize.

Nava „ATLAS DANUBE” (IMO: 9722168) este o macara plutitoare de 543 t DWT, construită în anul 2014, și care se află în prezent în rada exterioară a Portului Constanța. 

spot_img
Ovidiu Irimia
Ovidiu Irimia
Are o experiență de 18 ani în presa scrisă. A debutat în 2001, ca simplu colaborator al departamentelor de investigații pentru mai multe publicații din România, apoi consultant, iar ulterior a devenit editor cu normă întreagă. A profesat mult timp în mediul de afaceri din București și din străinătate, fiind specializat în achiziții și analiză de piață, dar pasiunea pentru presa de investigații nu l-a părăsit niciodată.

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE