ARSVOM, o nouă intervenție medicală la aceeași navă. Marinar cu plagă deschisă

După ce, în cursul zilei de Sâmbătă, 8 iunie, un marinar cu plagă deschisă la mâna dreaptă a fost tratat la bordul navei MV „ARISTA”, în urma unei intervenții a ARSVOM, aceeași navă a solicitat azi autorităților române sprijin medical.

Se pare că, starea bărbatului tratat în urmă cu două zile nu s-a ameliorat, situație în care acesta urmează să fie debarcat și tratat la uscat:

„Astăzi, 10.06.2024, în jurul orei 12:20, Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) a primit o nouă solicitare de intervenție tip Medevac.

La bordul navei M/V ARISTA, ce navighează sub pavilion Panama, un membru al echipajului necesită a fi transportat de urgență la spital.

Amintim faptul că în data 08.06.2024, echipajul navei Arista a solicitat intervenția ARSVOM pentru a se acorda îngrijiri medicale unui navigator aflat la bord.

Nava SAR APOLLO, din cadrul ARSVOM, împreună cu o asistentă medicală, din cadrul Serviciului de Ambulanță Sulina, s-a deplasat cu toată viteza către nava MV ARISTA și au acordat îngrijiri medicale. La acel moment nu a fost necesară debarcarea pacientului, acesta a rămas la bordul navei.

Deoarece starea bărbatului nu s-a îmbunătățit, a fost efectuată o nouă solicitare către Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare, în vederea efectuării operațiunii Medevac, respectiv debarcarea bărbatului, predarea către serviciul de ambulanță și transportarea acestuia la spital.

În acest moment intervenția este in curs de desfășurare. Vom reveni cu amănunte” a transmis ARSVOM prin biroul de comunicare.

spot_img
Ovidiu Irimia
Ovidiu Irimia
Are o experiență de 18 ani în presa scrisă. A debutat în 2001, ca simplu colaborator al departamentelor de investigații pentru mai multe publicații din România, apoi consultant, iar ulterior a devenit editor cu normă întreagă. A profesat mult timp în mediul de afaceri din București și din străinătate, fiind specializat în achiziții și analiză de piață, dar pasiunea pentru presa de investigații nu l-a părăsit niciodată.

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE