Autoritatea Navală: „O nava încărcată cu uree a luat foc în zona de ancoraj a Portului Constanța”

O navă sub pavilion Panama, ce transportă uree, a luat foc în această seară înjurul orelor 18:00, anunță printr-un comunicat Autoritatea Navală Română.

Nava se află în zona de ancoraj nr. 1 a Portului Constanța. Comandantul navei a declarat că incendiul a avut loc în zona spațiilor de locuit, dar din fericire a fost lichidat în scurt timp.

Din cauza fumului dens și a riscului de intoxicare a fost solicitată intervenția navelor ARSVOM pentru preluarea celor care ar fi putut avea nevoie de asistență medicală.

Conform infomării ANR, toți membrii echipajului sunt în siguranță și nu a fost nevoie să fie evacuați.

La orele 19.00, serviciul MRCC din cadrul Autorității Navale Române a comunicat retragerea navelor de salvare.

În momentul în care nava va acosta în Portul Constanța, angajații Căpitaniei Constanța vor face investigații pentru a stabili cauza producerii incendiului.

spot_img
Ovidiu Irimia
Ovidiu Irimia
Are o experiență de 18 ani în presa scrisă. A debutat în 2001, ca simplu colaborator al departamentelor de investigații pentru mai multe publicații din România, apoi consultant, iar ulterior a devenit editor cu normă întreagă. A profesat mult timp în mediul de afaceri din București și din străinătate, fiind specializat în achiziții și analiză de piață, dar pasiunea pentru presa de investigații nu l-a părăsit niciodată.

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE