Avarie la intersecția străzilor Izvor cu Cerbului din municipiul Constanța!

Conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de la intersecția străzilor Izvor cu Cerbului din municipiul Constanța a înregistrat o avarie, astăzi – 11 martie 2024. Pentru remedierea acesteia, echipele RAJA au fost nevoite să sisteze furnizarea apei potabile, în intervalul orar 08.30 – 17.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile Izvor, Soveja, Ștefăniță Vodă, Constantin Brâncuși, cei aflați în perimetrul delimitat de străzile Fulger – Soveja – Barbu Ștefănescu Delavrancea – Biruinței – Fulger, cu străzile adiacente, precum și cei arondați punctelor termice 169, 174, 175 și 178.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE