Avem dovada! Cum îl protejează AUR Constanța pe șeful PSD, Felix Stroe

Deși reprezentanții AUR s-au declarat în repetate rânduri ca fiind un suflu nou, reprezentat de oameni noi, am văzut în toți acești ani cum organizația de partid de la Constanța s-a populat cu indivizi trimiși de PNL și PSD pentru a popula listele de candidați a formațiunii respective.

Și, dacă mai aveam nevoie de dovezi, în cursul zilei de ieri s-a petrecut un fapt foarte grav, care ne arată o realitate de necontestat. La Constanța, reprezentanții AUR se feresc să-l supere pe liderul PSD Felix Stroe. 

Cum s-au întâmplat lucrurile. În cursul evenimentului de lansare a candidatului AUR pentru Primăria Constanța, liderul partidului, George Simion, ia microfonul și se lansează într-un discurs marcă înregistrată. Vorbește despre liderii Primăriei pe care-i numește ”boi”, apoi trece la ”grasul de la RAJA, Felix Stroe, care conduce tot județul și pune candidați pe listele altor partide”. 

Bun, nimic neadevărat în spusele lui George Simion. 

Doar că, la jumătate de oră după încheierea evenimentului, oamenii responsabili cu comunicarea partidului trimit către jurnaliștii constănțeni discursul lui George Simion, atenție, fără frazele în care se făcea referire la Felix Stroe

Întrebați de ce au procedat așa, AURiștii răspund la mișto: ”partea aceea a fost exclusivitate pentru participanți”. 

Așadar, oamenii din AUR Constanța omit, intenționat, pasajele în care Felix Stroe, PSD-istul, este criticat. Cenzurează chiar discursul liderului de partid, pentru a nu-l supăra pe jupânul Felix Stroe. Acest fapt este grav și ne arată realitatea din AUR Constanța, o organizație subjugată intereselor lui nea Felix.

L-am întrebat pe George Simion ce ar trebui să înțelegem din această atitudine a colegilor săi. Ne-a răspuns așa: ”Ce ar trebui să înțelegeți: grasul de la RAJA, combinatorul politic al Constanței, trebuie scos din politica mare chiar dacă e sau nu e în comunicatul post-eveniment”.

Bine, bine. Drăguț. Ușor de zis, realitatea însă e alta. Atitudinea dintr-un SMS către jurnalistul Constanta.INFO e bună, atitudinea dintr-un comunicat trimis tuturor jurnaliștilor din oraș e cu totul alta și ne arată frica de a-l supăra pe Felix Stroe. Păcat!

spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE