B1TV: Nicușor Constantinescu, fotografiat din nou la New York, într-un supermarket

Președintele suspendat al CJ Constanța. Nicușor Constantinescu, a fost din nou fotografiat la New York, în timp ce își făcea cumpărăturile într-un centrul comercial din Queens. Un telespectator B1TV l-a fotografiat pe acesta într-un magazin din Long Island City, în timp ce împingea un căruţ plin cu alimente. 

Baronul de Constanţa a solicitat instanței să-i permită să stea în Statele Unite ale Americii până în octombrie pentru a se reface.

Primarul Radu Mazăre susține că Nicușor Constantinescu are o nouă infecție în urma intervenției chirurgicale suferite în SUA, motiv pentru care nu poate începe radioterapia. 

Este a doua oară când Constantinescu este surprins în locuri publice, fără să pară că are probleme de sănătate. Recent, baronul a fost filmat de un român stabilit la New York în timp ce se afla la o terasă şi fuma, în condiţiile în care acesta spunea că starea sa de sănătate nu-i permite să revină în ţară.

Cu toate acestea, Constantinescu rămâne cu mandat de arestare preventivă într-un dosar de corupție.

În luna mai a acestui an, Nicuşor Constantinescu a plecat în Statele Unite pentru a se opera de cancer, însă nu a mai revenit după o lună, atunci cand stabilise instanţa de judecată. Pe 23 iunie, magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis din nou arestarea preventivă în lipsă, în dosarul în care şeful CJ Constanţa este acuzat că nu a asigurat finanţarea Centrului Militar Zonal Constanţa. 

Sursa: www.b1tv.ro

spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE