Bombă! Felicia Ovanesian este noul City Manager al municipiului Constanța. Numirea s-a făcut în mare secret, fără concurs

Păcăleala ”Felicia Ovanesian” consilier onorofic neretribuit ia final astăzi.

Mâna dreaptă a primarului Vergil Chițac a primit săptămâna trecută funcția de city manager al municipiului, deși spusese în repetate rânduri că nu e interesată de o asemenea funcție. 

În ciuda faptului că ne aruncă în ochi modelul orașelor mari din România, primarul Vergil Chițac nu a organizat un concurs, transparent și deschis, pentru ocuparea acestei funcții, așa cum se întâmplă în restul țării. Edilul Constanței a preferat o numire directă în funcție, pe care nu a anunțat-o public, nefiind încă foarte clar care vor fi atribuțiile Feliciei Ovanesian în această nouă funcție. 

Sursele noastre spun că noul city manager va prelua cele mai importante departamente din Primăria Constanța, urmând ca viceprimarii să devină astfel niște simple marionete, fără prea multă treabă de făcut.

Vom reveni. 

spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE