Candidaţii PNL pentru Constanţa, Vergil Chiţac la Primărie şi Florin Mitroi la Consiliul Judeţean, validaţi de conducerea liberală

Candidaţii PNL pentru Constanţa, Vergil Chiţac la Primărie şi Florin Mitroi la Consiliul Judeţean, au fost validaţi joi de conducerea liberală

În 15 martie, Organizaţia Judeţeană a PNL Constanţa a stabilit candidatul pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian, de lângă municipiul Constanţa. De asemenea, liberalii au decis că primarul Vergil Chiţac este susţinut pentru o nouă candidatură la Primăria Constanţa.

Primarul Vergil Chiţac, amiral în rezervă, a fost ales acum patru ani la conducerea municipiului Constanţa.

”Este primul şi singurul primar liberal ales în această funcţie. Datele publice arată că sub administraţia Vergil Chiţac municipiul a reabilitat reţeaua de termie şi a început construcţia unui nou CET, totul cu fonduri din programe structurale europene şi PNRR. Este singurul municipiu reşedinţă din România care a scăzut în această iarnă gigacaloria pentru cetăţeni. În seria de realizări din Constanţa ultimilor 3 ani şi jumătate se înscriu asfaltările bulevardelor principale, amenajarea unei zone de mobilitate urbană, lucrări la reţeaua de iluminat public, lucrări de extindere a spaţiilor verzi din parcurile principale ale oraşului sau reabilitări ale principalelor unităţi de învăţământ. Constanţa Marilor Proiecte este sloganul cu care primarul în funcţie se prezintă în faţa alegătorilor, cu investiţii de 5.3 miliarde de lei în raza municipiului”, argumentează liberalii din filiala Constanţa.

Florin Mitroi este primarul localităţii Valu lui Traian cu patru mandate câştigate. La ultimele alegeri, Florin Mitroi a obţinut peste 90% din voturile cetăţenilor.

”Comunitatea de la Vestul municipiului Constanţa a avut o evoluţie spectaculoasă. De la numai 8 mii de locuitori în 2002, populaţia ajunge astăzi la peste 30.000. Primarul Florin Mitroi este unul dintre cei mai carismatici oameni de administraţie din Constanţa, cu experienţă de 20 de ani în funcţia de primar al uneia dintre cele mai bogate comune din România”, afirmă colegii săi de partid, adăugând că ”numitorul comun al celor doi candidaţi constă în capacitatea acestora de a asigura finanţări europene pentru investiţii publice, fiecare în localitatea pe care o administrează”.

spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE