Candidatul AUR, Ovidiu Cupșa, minciuni pe bandă rulantă

Ovidiu Cupșa a fost în vacanță în Statele Unite ale Americii. Profitând de bunăvoința gazdelor americane, candidatul AUR s-a prezentat pe la mai multe Primării din zona respectivă, unde s-a dat drept un important oficial al Primăriei Constanța, cu singurul scop de a-și face fotografii cu oficialii americani pentru a le folosi în campania sa electorală. Fără însă a menționa acest lucru și primarilor pe care i-a vizitat.

Spre exemplu, în clipurile sale de promovare, Ovidiu Cupșa ne spune ”am stabilit parteneriate cu primarii din orașe precum Fort Lauderdale”.

L-am întrebat pe domnul Dean Trantalis dacă acest lucru este adevărat. Răspunsul a fost simplu: NU.

Așadar, Ovidiu Cupșa îi minte a doua oară pe constănțeni, referitor la vizita sa în Statele Unite, sperând să obțină voturi în baza unor baliverne aruncate în online.

Domnule Cupșa, chiar nu realizați cât de ușor este în ziua de astăzi să dezminți asemenea bazaconii și, mai ales, cât de grav este să faci orașul Constanța de râs în fața americanilor?

spot_imgspot_img
spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE