Carnet de marinar fals în Portul Constanţa Sud Agigea

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat în P.T.F. Constanţa Sud Agigea un cetăţean din Republica Tanzania, membru al echipajului unei nave sub pavilion Insulele Comore, care a prezentat la controlul de frontieră un carnet de marinar fals.

În data de 13.04.2013, în jurul orei 22.20, poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Constanţa Sud Agigea au efectuat controlul de frontieră la intrarea în ţară asupra unei nave sub pavilion Insulele Comore, sosită în Portul Constanţa Sud Agigea, din direcţia Turcia, având un echipaj format din 12 marinari.

În urma controlului a fost descoperit un carnet de marinar ce purta însemnele statului Tanzania, care nu îndeplinea condiţiile de formă şi fond ale  unuia autentic, fiind fals.

Verificările au stabilit faptul că respectivul document aparţine unui cetăţean tanzanian în vârstă de 47 ani, membru al echipajului navei în cauză. Poliţiştii de frontieră i-au întocmit marinarului în cauză actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 291 Cod Penal.

spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE