China NU minte. Covid-19 e pe ducă. VIDEO de ieri seară dintr-un restaurant din Hong Kong

În țara noastră și nu doar, circulă această „teorie a conspirației” despre Partidul Comunist Chinez care „ne minte” și chipurile dezinformează întreaga planetă în legătură cu faptul că la ei epidemia de Covid-19 s-a cam terminat.

Pentru că omul „până nu vede, nu crede” am rugat o prietenă care lucrează de peste un an de zile la o multinațională cu sediul în R.A.S. Hong Kong a Chinei, să ne trimită câteva imagini din oraș.

Desigur, chiar și ieri au mai fost depistate câteva persoane infectate cu noul Coronavirus în Hong Kong, însă toate aceste cazuri se referă la expați – persoane care lucrează acolo, și o revenit în Hong Kong din străinătate (în general din Europa).

În aceste condiții suntem capabili să vă spunem că în acest moment la Hong Kong oamenii și-au reluat activitățile normale de zi cu zi.

Imaginea alăturată este dintr-un restaurant din Hong Kong, și a fost făcută ieri seară cu ajutorul telefonului mobil. Totodată, din aceeași sursă, am primit și un scurt VIDEO, pe care-l prezentăm atașat materialului nostru.

Așa cum puteți observa, în restaurant doar ospătărița mai poartă mască de protecție pe față, în rest, toți clienții se comportă absolut normal, și nu poartă măști.

Sperăm că aceste imagini sunt suficient de relevante pentru ca toată Europa să înțeleagă că NU este vorba de propaganda guvernului comunist chinez, și că acest nou virus poate fi învins!

spot_img
Ovidiu Irimia
Ovidiu Irimia
Are o experiență de 18 ani în presa scrisă. A debutat în 2001, ca simplu colaborator al departamentelor de investigații pentru mai multe publicații din România, apoi consultant, iar ulterior a devenit editor cu normă întreagă. A profesat mult timp în mediul de afaceri din București și din străinătate, fiind specializat în achiziții și analiză de piață, dar pasiunea pentru presa de investigații nu l-a părăsit niciodată.

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE