Concurs de Pescuit Sportiv Staționar la Medgidia

Pe 8 iunie, hai pe Faleza Canalului Dunăre Marea-Neagră, dinspre Parcul 1 Mai, pentru a sărbători 7 ani de CS Medgidia și 5 ani de secție pescuit sportiv cu un concurs pe măsură! Înscrierile vor avea loc în perioada 28 mai-6 iunie, orele 12:00 la sediul CS Medgidia sau la magazinul cu articole de pescuit de pe strada Tudor Vladimirescu. Participarea necesită nume, prenume din CI și număr de telefon!

**Regulament:**

2 scule cu două cârlige în apă

– Se punctează tot peștele în afară de guvid și burtă verde

**Tragerea locurilor:**

Pe 07.06 între orele 09:00 și 16:00, fizic sau prin telefon. Pescarii pot merge pe faleză pentru a-și nădi locul extras.

*Desfășurarea concursului:**

08.06 de la ora 06:00 până la ora 11:00.

**Prezentarea capturilor:**

Între 11:00 și 12:00, urmată de cântărire și stabilirea câștigătorilor.

**Premii:**

– 7 premii atractive

– Locurile 1, 2 și 3 primesc cupe.

Nu rata această ocazie unică de a-ți demonstra abilitățile și de a te bucura de o zi plină de distracție și competiție!

spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE