CS Medgidia a învins fotbaliștii de la Hârșova

Medgidia a reușit să o învingă în această seară pe CS Hârșova cu scorul de 2-1, după golurile reușite de Dănuț Petrescu și Daniel Dogaru.

”Misiunea băieților noștri nu a fost deloc una ușoară în această etapă, Hârșova stând foarte bine pe faza de apărare. Chiar și așa, fotbaliștii noștri au izbutit și au împins meciul în favoarea lor, reușind o victorie muncită și frumoasă!”, au transmis reprezentanții clubului de fotbal din Medgidia.

spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE