Cum își execută primarul din Cernavodă, Liviu Negoiță, adversarii politici

George Ciulei a făcut parte, mult timp, din echipa primarului orașului Cernavodă, Liviu Negoiță. S-a ajuns însă la o situație pe care o vedem des în administrație, o situație de care edilii se tem încă din momentul în care numesc oamenii în funcții: Ciulei a devenit mai activ și mai cunoscut decât însuși primarul. O situație de netolerat, evident, pentru împăratul din Cernavodă.

Și, pentru că George Ciulei, numit director la SC Utilități Publice – Gospodăria Comunală SRL Cernavodă, a devenit din ce în ce mai activ, promovându-și intens activitatea și arătând că-și face treaba, lăsându-l în umbră pe măria sa primarul, care doarme în scaunul de edil de mulți ani, decizia a devenit clară: Ciulei să dispară!

Directorul Gospodăriei devenise oricum indezirabil, după ce în mai multe rânduri refuzase să mute mai multe lucrări către firme din Constanța sau după ce avusese tupeul să ceară din partea Primăriei și Consiliului Local mai multe măsuri prin care activitatea de salubrizare din Cernavodă să devină mai eficientă.

Ultima picătură a venit în momentul în care George Ciulei și-a anunțat dorința de a candida pentru funcția de primar al orașului Cernavodă. Primarul Liviu Negoiță s-a activat imediat, așa că, în doi timpi și trei mișcări, Ciulei a fost ras din Consiliul de Administrație pentru ca apoi să piardă și funcția de director.

O adevărată execuție publică, pentru mișelul care a îndrăznit să pretindă că poate fi un primar mai bun.

Și lucrurile nu s-au oprit, evident, aici.

Pentru a-i arăta cine-i jupânul la Cernavodă, primarul i-a refuzat lui George Ciulei dreptul de a afișa bannere de campanie în oraș. N-a vrut măria sa, împăratul, pur și simplu. Un abuz de zile mari, care se va lăsa în mod normal cu un dosar penal, mai devreme sau mai târziu.

Deocamdată, instanța a anulat ordinul prin care George Ciulei a fost scos din Consiliul de Administrație al Gospodăriei, dovedindu-se astfel abuzul care a stat în spatele măsurii.

Reamintim, primarul orașului Cernavodă a fost trimis în judecată pentru că în perioada aprilie 2017- august 2019, inculpatul Negoiță Liviu Cristian, în calitatea menționată mai sus, ar fi aprobat, fără respectarea dispozițiilor legale, un număr de 33 de ordonanțări din partea Primăriei municipiului Cernavodă, prin care ar fi fost dispusă plata nelegală a sumei totale de 9.307.790 lei, în folosul unui club sportiv.

Cu toate astea, Negoiță continuă să se țină de abuzuri. Unii oameni nu se potolesc până când nu văd o pușcărie din interior.

spot_img

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE