Dede Perodin, apel disperat către colegii din PSD Constanța: ”Nu plecați la AUR”

Consilierul local PSD, Dede Perodin, un apropiat al cuplului Felix Stroe / Ion Dumitrache, a lansat astăzi un apel disperat pentru colegii săi, prin intermediul grupurilor de whatsapp dedicate partidului. 

Consilierul, de care puțini dintre dumneavoastră ați auzit vreodată, le explică social democraților că unii colegi au părăsit organizația de partid, alegând să migreze la AUR și că aceștia încearcă în prezent să convingă și alți PSD-iști să li se alăture. 

”Buna ziua dragi colegi.Va informezi ca sunt colegi care au parasit org.Psd Cta,au trecut la AUR si acum racoleaza din membrii nostri,nu dati curs la astfel de oferte,sunt false,sa fim uniti ca vom castiga.Cu stima si respect.”, transmite Dede Perodin. 

Vă rugăm ca, odată citit mesajul, să nu ne considerați pe noi semianalfabeți, l-am preluat exact așa cum este el. Greșelile aparțin autorului. 

În traducere liberă, mesajul sună cam așa: ”Nu plecați la AUR, că mie mi-e bine în PSD, am reușit să-mi așez fiul în conducerea Portului Constanța cu ajutorul partidului și aș vrea să-l mai țin acolo până pune un ban la saltea. Să fim uniți și voi câștiga”. 

Vorbind serios, acest mesaj arată, încă o dată, degringolada în care se zbate organizația de partid PSD Constanța, condusă de un grup de interese care acționează doar din dorința de a acapara funcții, bani, putere. 

spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE