Deputatul Marian Crușoveanu: ”Alternativa Techirghiol va fi gata în trei ani”

Deputatul liberal Marian Crușoveanu a oferit detalii despre modul în care se va implementa proiectul ”Alternativa Techirghiol”, un proiect pentru care s-a bătut încă din faza inițială. 

”Proiectul major de infrastructură rutieră pentru județul Constanța, #AlternativaTechirghiol, a primit undă verde din partea Guvernului României! În ședința de astăzi, a fost adoptată Hotărârea ce stabilește indicatorii tehnico-economici necesari construcției acestei șosele rapide către sudul litoralului. Finanțat prin Programul Transport (#PT) 2021-2027, proiectul are o valoare totală de 5,74 miliarde de lei pentru realizarea celor 30,59 km de drum rapid. Se așteaptă ca #CNAIR să lanseze, în licitație, contractul de execuție a lucrărilor în cel mai scurt timp. Aceste lucrări de realizare a proiectului ar trebui să fie finalizate într-un interval maxim de 36 de luni. După o perioadă îndelungată de eforturi, am reușit să obținem încă un proiect major pentru județul #Constanța. #Mulțumesc tuturor celor care, în diverse feluri, au contribuit la realizarea acestui obiectiv.”, a declarat deputatul Marian Crușoveanu.

spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE