Dincă de la ORL doarme-n halat pe banii contribuabililor

După ce Dr. Emilia Loghin s-a pensionat, eveniment petrecut cu aproximativ un an de zile în urmă, secția ORL a Policlinicii a rămas fără suficienți medici. Ambulatoriul (Policlinica) este afiliat administrativ secției ORL a spitalului, care secție nu are oricum destui medici pentru acoperirea liniei de gardă.

În condicțiile explicate se impunea, înaintea pensionării Doctoriței Loghin, ca șeful secției să scoată la concurs un post de medic ORL. Ei bine, acest lucru nu s-a întâmplat, probabil pentru că Dănuț Dincă, șeful de la ORL, a dormit în halat pe banii contribuabililor, la fel și directorul unității spitalicești, Cătălin Grasa.

Ne întrebăm de ce tocmai azi?

Pe cale de consecință, având în vedere lipsa acută de personal, generată de lentoarea administrativă specifică spitalului județean, tocmai azi a fost scos la concurs un post de medic primar pentru secția ORL. VEZI AICI ANUNȚUL

Astfel, printr-un anunț publicat pe site-ul Ministerului Sănătății aflăm că Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța scoate la concurs, în conformitate cu prevederile Ordinului Ministrului Sănătății 869/2015m, un post cu normă întreagă de medic primar, confirmat în specialitatea ORL la Secția clinică ORL.  Ne întrebăm de ce tocmai azi?

De ani de zile, Secția ORL a spitalului este condusă de Dr. Dănuț Dincă, care se face că nu observă, pe lângă lipsa personalului, nevoia acută de dotare a Secției cu aparatură medicală nouă și de calitate. Discutăm despre audiometru, un nou fibroscop, microscop pentru ureche (există unul dar este depășit tehnic), precum și altele.

Așteptăm cu interes un punct de vedere din partea Spitalului Județean Constanța, precum și a președintelui Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, care ne-a obișnuit deja cu ședințele sale foto pe tema „eu muncesc la spital” – un fel de pseudo-selfie-urile menite a substituii realizările concrete ale actualei administrații.

spot_img
Ovidiu Irimia
Ovidiu Irimia
Are o experiență de 18 ani în presa scrisă. A debutat în 2001, ca simplu colaborator al departamentelor de investigații pentru mai multe publicații din România, apoi consultant, iar ulterior a devenit editor cu normă întreagă. A profesat mult timp în mediul de afaceri din București și din străinătate, fiind specializat în achiziții și analiză de piață, dar pasiunea pentru presa de investigații nu l-a părăsit niciodată.

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE