Domnule Mihai Lupu, dacă mai aveți o urmă de onoare, așteptăm DEMISIA

Consiliul Județean Constanța va trece în următoarele luni de zile printr-o situație bizară.

În urma rezultatelor de la alegerile de ieri, președintele Consiliului Județean, Mihai Lupu, nu a reușit nici măcar să facă pragul electoral, fiind votat de aproximativ 7200 de oameni, adică 2,93 % dintre cei prezenți la vot.

Ceea ce înseamnă că până la sfârșitul lunii septembrie, Consiliul Județean Constanța va fi condus de un președinte pe care nu l-a mai votat nimeni. Un președinte complet nelegitim, pe care niciun funcționar nu-l va mai asculta. Un președinte pe care consilierii județeni nu mai au de ce să-l accepte.

Nu ar fi o surpriză ca din cauza acestei situații, în următoarele luni de zile, toată lumea să plece, prin vacanțe, prin concedii de odihnă, căutând să stea departe de un președinte care nu mai înseamnă nimic politic.

Tocmai din acest motiv, dacă mai are o ultimă fărâmă de onoare, Mihai Lupu ar trebui să-și dea demisia rapid și să lase locul celor pe care poporul i-a ales cu o majoritate convingătoare pentru a conduce Consiliul Județean în următorii patru ani.

spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE