Două persoane au fost arestate pentru trafic de droguri, la Constanța

Două persoane au fost arestate pentru trafic de droguri de risc la Constanța. Față de alți doi suspecți s-a luat măsura arestului la domiciliu.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii DIICOT, au documentat, în două cauze penale, activitatea infracțională a mai multor persoane, cercetate pentru trafic de droguri de risc.

”În prima cauză, o persoană (recidivistă) a fost prinsă în flagrant, în municipiul Constanța, în timp ce ar fi deținut, în vederea comercializării, 33 de grame de substanță psihoactivă (ADB-BUTINACA) și 5 grame de canabis (drog de risc). Cercetările efectuate în cea de-a doua cauză au reliefat că, în perioada februarie – aprilie 2024, trei persoane ar fi procurat, deținut și vândut substanțe psihoactive (ADB-BUTINACA) către consumatori din județul Constanța, pentru sume cuprinse între 80 și 300 de lei. În urma a două percheziții domiciliare efectuate, au fost descoperite și ridicate diferite cantități de substanțe psihoactive, precum și alte mijloace de probă”, informează IPJ Constanța.

Procurorii DIICOT au dispus, joi, în cele două cauze penale, reținerea a patru persoane, cercetate pentru ”săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive”, relevă sursa citată.

Vineri, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanța a dispus arestarea preventivă a doi dintre suspecți și măsura arestului la domiciliu față de ceilalți doi.

spot_img

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE