Duminica orbului: Primăria are bani de concerte și artificii dar face economie la urne

Așa a înțeles Primăria Constanța să facă economie la bugetul local. Meșterind urnele deja existente cu nu știu ce separatoare inventate de ei, astfel încât să facă din două patru și să organizeze niște alegeri cum doar la noi se putea.

Deși, potrivit legii, constănțenii ar trebui să aibă la dispoziție 5 urne pentru a vota, Primăria, cea care asigură dotarea secțiilor de votare, a montat doar 3. Cică merge și așa…

Incredibil câtă ipocrizie poate exista în această instituție care aruncă banii pe concerte, focuri de artificii, lasere și alte prostii, iar când vine vorba despre organizarea alegerilor nu mai respectă legea din motive, chipurile, financiare.

Se pun acum 2 întrebări:

  1. Ce măsuri legale va lua Biroul Electoral Județean, care pare să dea din colț în colț și ne cere să avem răbdare, deși Primăria le-a răspuns clar că nu intenționează să remedieze situația?
  2. Ce se va întâmpla dacă votul se va desfășura așa, fără respectarea legii, iar ulterior, instanța va anula aceste alegeri? Nu cumva vom plăti paguba de două ori?

Ne alegem primarul în Duminica Orbului. Vom deschide ochii?

Duminica Orbului pică anul acesta fix în ziua alegerilor locale și europarlamentare, pe 9 iunie.

A cincea duminică după Paști poartă numele de „Duminica orbului”, întrucât atunci Iisus Hristos i-a dăruit orbului vederea.

Iisus arată prin această pildă că a venit printre noi pentru ca cei care sunt orbi să vadă.

„Duminica Orbului” este ziua în care au mai avut loc în România primele alegeri libere, în 1990, după căderea regimului Nicolae Ceaușescu

spot_img

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE