Dumitrache nu se lasă! Ce decizie s-a luat în ședința Biroului Municipal PSD Constanța

În această seară a avut loc la Abator Biroul Municipal al PSD Constanța. În mod normal, această ședință a fost convocată pentru ca membrii biroului să ia o decizie în legătură cu viitorul candidat la Primăria Constanța.

Cum însă, în ograda lui Ion Dumitrache avem de-a face cu dictatura unui barosan și o turmă de lachei, în ședință nu s-a votat numele vreunui candidat anume, așa cum se aștepta toată lumea.

Ion Dumitrache a preferat să ceară mandat, de la PSD-iști, pentru a alege el singur ce variantă de candidat va propune liderilor de la București, la întâlnirea de mâine.

Și, bineînțeles, social democrații din organizația municipală nu au avut curaj să se opună, așa că Dumitrache va propune mâine ce-și dorește el, așa cum a fost mandatat.

Așadar, nu tu discuții, nu tu dezbateri, nu tu păreri. La PSD Constanța, organizația municipală, o singură opinie contează, aceea a barosanului Ion Dumitrache.

spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE