E ordin pe unitate: roata lui Făgădău trebuie închisă! Horia Constantinescu a ieșit la încălzire?

Echipa lui Decebal Făgădău a avut o idee interesantă, atunci când a decis să colaboreze cu un operator dispus să amplaseze o roată londoneză în Constanța. Și chiar dacă planul a suferit câteva întârzieri și modificări, din cauza pandemiei care ne-a lovit, s-a mers totuși până la capăt cu această idee, adaptată acum la noile realități.

Deschisă de doar câteva zile, roata pare să fi prins bine în rândul constănțenilor și implicit a turiștilor care vin în vacanță în Constanța. Așa cum am scris deja. în primele două seri, peste 1500 de persoane au cumpărat bilete pentru a încerca o tură la bordul noii atracții.

Situația, însă, îi deranjează pe adversarii politici, care, spun sursele noastre, pun la cale un plan prin care roata de la Poarta 1 să fie închisă.

Pentru ca acest plan să funcționeze, toate instituțiile abilitate sunt băgate în ședință, de noua putere. Roata trebuie verificată, metru cu metru, pentru a fi găsite motive de sistare a activității.

Oficial, prefectul Constanței, însuși, declară că a ținut o ședință cu toate autoritățile de pe pământ (și probabil puțin în afara lui) în care a discutat subiectul roții. Discuție în urma căreia, șefa Direcției de Sănătate Publică din Constanța a anunțat că va descinde în control, pentru a se lămuri ce-i cu roata asta.

Iar pe surse, am aflat că directorul CJPC, Horia Constantinescu, se încălzește și el în tușă, urmând ca foarte curând să sosească, împreună cu comisarii Protecției Consumatorului, într-un control, menit să ne spună că roata e fragilă, că suntem în pericol, că trebuie închisă, ce s-o mai lungim. Nu ne-ar mira, ce-i drept.

Și nu se pregătește orice fel de control, ci unul dintre acelea cu ziariști și televiziuni alături, un real show de televiziune.

Deocamdată, imaginile arată că activitatea de la Tomis Eye se desfășoară în conformitate cu toate normele de protecție și igienă. Există contract cu o firmă de dezinfecție, angajații poartă măști, se respectă distanțele prevăzute de norme.

Rămâne de văzut dacă va fi de-ajuns și pentru șefii de instituții de control, care în acest moment ar face orice pentru a-și salva postul, așezându-se ghiocel sub umbrela puterii liberale care se preconizează că se va instala la Consiliul Județean, începând cu luna octombrie.

spot_imgspot_img
spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE