Evacuare medicală la Sulina. Marinar cu plagă deschisă, pe un cargou sosit din China

Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) a primit o nouă solicitare, pe ziua de azi, pentru a efectua o evacuare medicală.

„La bordul navei MV ARISTA (ex. MATILDE – n.a.), sub pavilion Panama, un membru al echipajului necesită îngrijire medicală de urgență. Acesta prezintă o plagă deschisă la membrul superior drept.

Nava SAR APOLLO din cadrul ARSVOM, îmbarcat cu o asistentă medicală la bord, s-a îndreptat cu toată viteza către zona indicată, respectiv 20Nm de Sulina.
Intervenția este în curs de desfășurare” a transmis ARSVOM.

„Asistenta a asigurat toate îngrijirile necesare la bord, ne fiind necesară debarcarea marinarului” a mai transmis ARSVOM la ora 16:03

MV „ARISTA” este un cargou de 76.000 TDW, pavilion Panama, sosit la Sulina tocmai din portul chinez Qinzhou.

spot_img
Ovidiu Irimia
Ovidiu Irimia
Are o experiență de 18 ani în presa scrisă. A debutat în 2001, ca simplu colaborator al departamentelor de investigații pentru mai multe publicații din România, apoi consultant, iar ulterior a devenit editor cu normă întreagă. A profesat mult timp în mediul de afaceri din București și din străinătate, fiind specializat în achiziții și analiză de piață, dar pasiunea pentru presa de investigații nu l-a părăsit niciodată.

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE