EXCLUSIV: Veterana Ani Merlă a fost „pensionată” din Primăria Constanța. Fosta directoare refuză să părăsească biroul

Cel mai vechi director din Primăria Constanța, Ani Viorica Merlă, director executiv al Direcției Dezvoltare și Fonduri Europene, a ieșit, în sfârșit, la pensie.

Potrivit surselor, Ani Merlă nu și-ar fi dorit cu niciun chip să se pensioneze, însă conducerea primăriei i-a pus în vedere că nu mai are cum să rămână pe funcție, mai ales că aceasta ar fi trebuit să plece încă din anul 2022, însă și-a tot prelungit contractul de muncă.

Văzută în fața unei situații fără ieșire, Merlă s-a prevalat de faptul că încă ocupă funcția de Administrator Delegat la Zona Metropolitană Constanța și refuză să părăsească biroul din clădirea primăriei.

Gurile rele vorbesc chiar de un scandal monstru în care Merlă s-ar fi baricadat în birou în momentul în care personalul instituției încerca să-i înmâneze decizia.

Se pare că fosta directoare continuă să vină zilnic la primărie, punându-și foștii subalterni într-o postură delicată, deși sediul Zonei Metropolitane este pe Bd. 1 Mai nr. 2, Bloc J10, Parter, Constanţa, 900130, așa cum este specificat chiar pe site-ul zmc.ro.

spot_imgspot_img
spot_img

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE