Fără surprize. Festivalul NeverSea va avea loc lângă cârciuma lui Făgădău

Organizatorii festivalului NeverSea au anunțat în urmă cu puțin timp că plaja Modern va fi locația în care se va desfășura spectacolul, de acum încolo, în fiecare an.

Nu e nicio surpriză. Am știut că festivalul se va desfășura în acel loc, din momentul în care familia Făgădău, în asociere cu familia viceprimarului Babu, a ales să închirieze cea mai apropiată terasă de plaja respectivă. O rețetă de afaceri sigură.

Organizatorii au anunțat de asemenea că pe scenă vor urca și Aloe Blacc, 

spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE