Felicia Ovanesian ne minte din nou ca pe ultimii fraieri

Citind declarațiile Feliciei Ovanesian, te iei cu mâinile de cap. Nu înțelegem de ce doamna City Manager pleacă, atunci când face afirmații, de la premisa că suntem toți niște proști. Pentru că altfel, gogonatele pe care ni le servește sunt greu de explicat. 

Ne aducem aminte de momentul în care orașul Constanța zăcea în frig, în urma unor avarii CET și RADET, moment în care Felicia Ovanesian într-un plin atac de empatie cronică ne-a povestit cum se chinuie în hruba ei înghețată. A omis evident să ne spună că hruba ei are 2000 de metri pătrați și centrală, dar astea sunt detalii, nu-i așa? 

În cadrul unui interviu pe care l-a oferit ieri publicației FocusPress.ro, doamna Felicia Ovanesian a continuat seria declarațiilor mincinoase, declarații care pe noi, ăștia care mai știm cum stau lucrurile, ne lasă perplecși. 

„Mă tulbură nițel că i-am plătit ani de zile lui Giurgiucanu (nota redacţiei: George Giurgiucanu, beneficar din Dosarul Retrocedărilor lui Radu Mazăre) 5 lei pe oră în Portul Tomis. Și nu vrem să o facem pentru noi”a declarat Felicia Ovanesian pentru publicația constănțeană.

Stai? Cum? Păi doamnă Felicia Ovanesian, retrocedatorul șef George Giurciucanu a fost clientul dumneavoastră, l-ați apărat în fața judecătorilor, PE BANI MULȚI. Atât de mulți încât în momentul în care nu a mai avut bani să vă plătească ați demarat executarea silită pentru suma de 50.000 de euro. Da chiar, cine naiba dă 50.000 de euro pentru un avocat? 

Și culmea, pentru a vă recupera așazisa datorie, ați solicitat scoaterea la vânzare a unui teren retrocedat către Giurgiucanu, exact în inima Pieței Ovidiu. Asta nu v-a tulburat, important era să iasă banul, nu conta că pentru asta Piața Ovidiu e vândută la metru pătrat. 

Încetați să ne mai mințiți, doamnă Ovanesian, lăsați tulburările inventate și treceți la treabă, că timpul trece și cisternele minune nu se văd. 

spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE