Felicia Ovanesian: “Nu voi reveni asupra deciziei”

Chestionată de prietenii de pe Facebook, Felicia Ovanesian, de acum fostul city manager al municipiului Constanța, a răspuns că decizia de a renunța la funcție nu are legătură cu toate criticile cetățenilor și că nu va reveni asupra deciziei, așa cum știm că s-a mai întâmplat în trecut.

„Alex, îți mulțumesc cu respect! Nu cetățenii sau așteptările lor m-au determinat să iau decizia. Nici agresiunile sau micile răutăți. Știam că așteptările sunt mari și am înțeles asta. Mulțumesc pentru suport, pentru încurajări, dar nu am luat o decizie pripită, deci nu voi reveni asupra ei. Vă doresc din tot sufletul să fie mai bine, să ne fie mai bine.”, a răspuns Felicia Ovanesian.

spot_imgspot_img
spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE