Felicia Ovanesian: ”Remus Negoi e un marțafoi”. Remus Negoi: ”O mucegăită”

Administratorul public al municipiului Constanța, Felicia Ovanesian, l-a atacat degradant pe senatorul USR, Remus Negoi, numindu-l ”marțafoi”. Parlamentarul nu a rămas dator și a răspuns, cam în același fel, vorbind despre proaspăta mucegăită Felicia Ovanesian, din aparatul primarului. 

”Domnul Remus Negoi e un marțafoi. Domnul Remus Negoi se bagă în seamă unde n-are nici măcar jumătate de competență. Domnul Remus Negoi vrea să introducă în patrimoniul municipiului Constanța un teren, deși acest lucru îl poate decide exclusiv Consiliul Local. Din care ”măria sa” nu face parte. Altfel spus, domnul Remus Negoi dorește să ajute o babă să treacă strada, neștiind dacă baba își dorește acest lucru… Dar na, Remus Negoi. O precizare, domnu e parlamentar USR. Am realizat că lumea habar n-are cine e.”, a scris Felicia Ovanesian pe Facebook. 

”Pentru că nu urmăresc pagini sau grupuri de țățisme, mi s-a atras atenția că mi s-au adresat nişte invective de către o aşa-zisă personalitate locală. Pentru că, de obicei, nu intru în polemici cu astfel de personaje, totuşi explic celor care îi tolerează permanentele derapaje acestei relativ proaspăt-mucegăită-numită (NU aleasă de cetățeni) în anturajul primarului.

Personajul respectiv, de la care nu am pretenții nici de bun simț, nici de competență, a împuşcat mai mulți iepuri deodată:

1. A dat dovadă de analfabetism al bunei creşteri, lipsindu-i cei 7 ani de acasă, jignind ca cei care stau călare pe navetele goale de bere, cu PET-ul în mână.

2. A dat dovadă de analfabetism administrativ, pentru că un parlamentar poate face orice demers către un minister. Pe orice temă. Bineînțeles că în colaborare cu o entitate locală sau județeană, atunci când e cazul. Bineînțeles că un demers nu e luat acasă de cineva şi dormit sub pernă cu el.

E la mintea cocoşului/găinii…

Fără a pierde prea mult timp cu astfel de personaje, mirările mele sunt:

– de ce nu se delimitează primarul de astfel de toxicități, care nu au nicio treabă cu nimic?

– de ce nu există o poziție tranşantă a conducerii locale a partidului cu care suntem în alianță, față de derapajele incalificabile ale acestor personaje, la micimea caracterului cărora nu pot coborî, pentru a le răspunde?

Să cred că voi primi răspunsuri?…”, a răspuns senatorul Remus Negoi.

spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE