Felix Stroe, de mână cu Horia Constantinescu: ”Aroganțele companiilor aeriene low cost au escaladat”

Pe Felix Stroe nu l-ai văzut preocupat de problemele cu care se confruntă municipiul sau chiar județul Constanța. Ba chiar din contră, consilierii locali PSD participă activ la dezastrul pe care-l vedeți pe străzile orașului, votând pozitiv orice propune primarul Vergil Chițac. 

Senatorul Felix Stroe simte însă nevoia să intervină în apărarea copilului său minune, Horia Constantinescu, dându-i acestuia dreptate, în legătură cu scandalul amenzii de două milioane de euro pe care ANPC a aplicat-o companiei Blue Air. 

De ce-o simți Felix Stroe nevoia de a-l apăra pe Horia Constantinescu, numai el știe. Redăm integral punctul de vedere postat de senatorul PSD în cursul acestei dimineți. 

”Problema companiei low cost Blue Air nu a apărut de ieri, de azi. Sunt ani de zile de când călătorii din România au semnalat și au reclamat deficiențe și sfidări la adresa lor, „compensate” de companie doar prin prețurile mici și destinațiile diversificate.

Din păcate, ani de zile reclamațiile lor au fost ignorate sau tratate superficial, astfel că aroganțele companiilor aeriene low cost care operează în țara noastră (nu numai cea amintită) au escaladat, iar serviciile oferite au ajuns să nemulțumească, până la nivelul atins acum, în această criză majoră.

Sunt oameni care au fost păgubiți și trebuie să-și primească banii înapoi! Nu doar din România, ci și din alte țări ale Uniunii Europene. Și nu câțiva, ci zeci de mii de pasageri. Aceasta este realitatea care a permis ANPC aplicarea legii și sancționarea cu o amendă, procent din cifra de afaceri, a BlueAir. Evident că respectiva companie are tot dreptul să conteste procesul verbal și sancțiunea iar instanța se va pronunța. Dar, deocamdată, realitatea e cea care vorbește: curse anulate, pasageri care nu au primit – nu compensații! – ci nici măcar un sandviș și o sticlă de apă! Cât despre cazare la hotel, când cursele au fost amânate/anulate, nici n-a fost vorba!”, a declarat șeful PSD Constanța, senatorul Felix Stroe. 

spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE