Felix Stroe îl ia la michteaux pe Stelian Ion: “Hai tată acasă, la Constanța”

Felix Stroe râde de Stelian Ion, după ce acesta a fost revocat din funcția de ministru al justiției. Mai mult, liderul PSD Constanța îl invită pe Stelian Ion să revină în orașul nostru, pentru a desființa regulamentul parcărilor.

„Stelică, dacă nu mai ești ministrul Justiției, hai tată acasă, la Constanța!
Hai, c-avem o grămadă de treabă! Dacă n-ai reușit să desființezi SIIJ, poate reușești să desființezi regulamentul parcărilor al rivalului tău Chițac, că tot ești avocat… N-ai candidat tu la Primăria Constanța și te-ai plâns că nu te lasă PSD-UL să câștigi?! Uite, ai o nouă șansă! Nu-i nimic! Te-ntorci la garsoniera primită de la RAEDPP de la fostul primar al cărui avocat ai fost, și-o iei de la capăt. O iei de la zero. Sau de la -1, dacă ai și loc de parcare, sub bloc… Ne vedem la tribunal, în avocatură. Sau, cum zicea nenea Iancu Caragiale: la cremenal birjar, la cremenal!”,
a scris Felix Stroe pe Facebook.

spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE