Femei mutilate: Percheziții în Constanța și București, unde un bărbat a făcut operații estetice nereușite 

Polițiștii din Constanța fac percheziții marți dimineața în Constanța și București, într-un caz în care un bărbat a făcut intervenții chirurgicale estetice și reconstructive, în urma cărora 10 persoane au fost vătămate. Prejudiciul este de aproape 2 milioane de lei.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, pun în aplicare, marți, 15 mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și evaziune fiscală.

Perchezițiile se fac în municipiul București, la locuințele a două persoane fizice, cercetate pentru comiterea faptelor și la sediile a două persoane juridice, care au ca obiect de activitate prestarea de servicii medicale.

„Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, în perioada august 2020 – ianuarie 2024, un bărbat ar fi efectuat intervenții chirurgicale estetice și reconstructive, în urma cărora ar fi rezultat vătămarea corporală a zece persoane. Prejudiciul cauzat în dosar este de 1.978.000 de euro”, transmite Poliția Română.

În urma extinderii cercetărilor, în cauză se fac verificări și cu privire la săvârșirea infracțiunilor de corupere sexuală și rele tratamente aplicate minorului.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La acțiune participă și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța – Serviciul de Investigare a Criminalității Economico – Financiare și Serviciul Criminalistic, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigații Criminale, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

spot_img

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE