Florin Mitroi, amnezic sau mincinos?

În timp ce el se bucură de o perioadă de reculegere la muntele Athos, oamenii lui Florin Mitroi împart pliante prin satele județului, încercând să convingă oamenii că preferatul lor va fi cel mai bun președinte de Consiliu Județean din istoria lumii, de la geneză până în prezent.

Problema e că micuțul pliant, cu figura lui Florin photoșopată ca să-l facă să pară mai tânăr, conține încă din primul paragraf o minciună, care te face să te întrebi, nenea Mitroi e amnezic, sau e atât de îmbătat de puterea pe care crede c-o are, încât își fabrică propria biografie precum comuniștii în vremurile de tristă amintire?

Sunt un simplu om, ca și tine, spune Florin Mitroi încercând să pară modest, dar sunt primar ales cu peste 80 % din voturi în toate mandatele, continuă.

E, aici e problema, mai suntem unii, printre cei vii, care știu că n-a fost chiar așa. Și n-o să analizăm din nou modul în care și-a convins adversarii cu șanse să nu candideze, prin metode mai puțin ortodoxe, o să ne referim strict la cifre.

în 2004, candidând din partea PSD, Florin Mitroi a câștigat alegerile cu 63.66 %. Departe de cifrele pe care le invocă acum, candidatul liberal la CJC.

În 2012, când Florin Mitroi deja se instalase confortabil la conducerea comunei și contracandidații erau doar doi, scorul înregistrat a fost de 78,1 %.

Așadar, Dumnezeul candidaților ne minte, încă din primul pliant. Rușinică!

spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE