Forța Civică: Victor Ponta este un pericol public

Organizația municipală Constanța a Forței Civice consideră că prim-ministrul Victor Ponta este o adevărată calamitate pentru România iar prestația sa catastrofală are ca efect vizibil atât scăderea constantă a nivelului de trai al românului, cât și deteriorarea imaginii internaționale a României de stat democratic unde partidele care guvernează respectă separația puterilor în stat.

Disprețul afișat de Victor Ponta față de problemele cotidiene ale românilor, minciunile livrate la foc automat pentru a-și acoperi propria incompetență dar mai ales încercarea continuă și abruptă de a discredita justiția fac din acesta un adevărat pericol public, aflat, din păcate, într-o înaltă funcție publică.

Atacul inacceptabil al prim-ministrului României la adresa justiției, petrecut în aceste zile ca răspuns la condamnarea mentorului său, Adrian Năstase, arată că lui Victor Ponta îi este frică de independența justiției, îi este teamă că în funcție de propriile fapte oricând i-ar putea locul lui Adrian Năstase, că în fața instanțelor de judecată nu mai există protecția de partid care exista în perioada guvernării lui Adrian Năstase și că așa cum mentorul său se credea intangibil în perioada 2000-2004, nici el nu se poate ascunde de justiție în spatele majorității useliste.

Organizația municipală Constanța a Forței Civice consideră că limbajul utilizat de Victor Ponta este cel puțin reprobabil, derapajele verbale ținând atât de grave carențe în educație, de înclinațiile sale de procuror stalinist, cât și de dorința sa personală și a baronilor PSD de a-și subordona justiția pentru a putea fura în liniște.

Forța Civică Constanța îi transmite premierului Victor Ponta să lase guvernarea și să se întoarcă în clasa I pentru a-și continua procesul eșuat de maturizare și de educație

spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE