Horia Constantinescu despre agenții economici din Constanța: ”Niște nesimțiți”

Recent ieșit din izolare, directorul de servicii publice al Primăriei Constanța, Horia Constantinescu, s-a dat din nou în stambă, în cadrul unui interviu oferit publicației FocusPress.ro. Fostul șef CJPC, adus în mod inexplicabil în echipa sa, de primarul Vergil Chițac, a declarat despre agenții economici constănțeni care nu au dorit să sponsorizeze Primăria Constanța cu beculețe, că sunt ”niște nesimțiți” de care îi e lehamite.

Poziția moderatorului Alexandra Cucu a fost corectă, jurnalistul aducându-i aminte interlocutorului că acești agenți economici plătesc taxe și impozite care contribuie sănătos la bugetul local și implicit la viața orașului. Acest detaliu însă nu pare să-l impresioneze pe micuțul director din Primăria Constanța. Mai mult, atunci când i s-a adus aminte că Luxten a sponsorizat orașul, montând ornamentele în mod benevol, răspunsul lui Horia Constantinescu a fost unul ironic ”mi-a dat o lacrimă, dar nu ați văzut, eram în carantină”.

Poziția directorului Primăriei Constanța referitoare la agenții economici este una incalificabilă și ar trebui taxată prompt de primarul Vergil Chițac. De altfel, ne aducem aminte de declarația actualului primar, în campania electorală, atunci când îl critica pe Decebal Făgădău, pentru că acesta din urmă își permitea să se certe cu Gabriel Comănescu.

“Am înțeles că domnul acesta sau cum îl numiți (Făgădău – n.r.) s-a luat la trântă cu un privat (Comănescu – n.r.). Dom-le, lăsând la o parte cât de contestați sunt acești oameni în opinia publică, este pentru prima dată în istoria democrației când un primar vituperează la adresa unui privat, care desfășoară activitatea în raza autorității teritoriale pe care o păstorește. Ce să ai cu un om care dă locuri de muncă? Nu pot să înțeleg… cum poți ca primar să te iei la trântă cu un privat? Eu nu am mai auzit așa ceva…” a declarat Chițac pentru Tomis News.

Aceasta era poziția lui Vergil Chițac, înainte de alegeri. În prezent, un director al Primăriei Constanța îi numește pe TOȚI agenții economici din oraș NESIMȚIȚI, iar primarul Vergil Chițac tace.

Sursă video: www.focuspress.ro

Apropos, o întrebare retorică. Cât de mare ar fi fost scandalul dacă fostul vice, Dumitru Babu, îi numea pe agenții economici nesimțiți?

spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE