Horia Constantinescu, invitat să vorbească despre boala Parkinson, alături de  Răsăuțeanu, Grasa și Fuego

În acestă dimineață, toți candidații PSD la alegerile locale, s-au înghesuit pe scena Teatrului ”Oleg Danovski” din Constanța, pentru a vorbi audienței de specialitate despre “lupta cu boala Parkinson.”

Evenimentul este organizat de Dr. Any Axelerad, medic primar neurologie, aceasta fiind chiar șefa Secției Neurologie a Spitalului Județean Constanța, o apropiată a baronului PSD de Constanța, Ion Dumitrache, și a fiicei acestuia, deputat Cristina Dumitrache.

Horia Constantinescu, vorbind despre boala Parkinson (în dreapra imaginii Cristina Dumitrache și Ant Axelerad)
Horia Constantinescu, vorbind despre boala Parkinson (în dreapra imaginii Cristina Dumitrache și Ant Axelerad)

Dacă anul trecut Dr. Any Axelerad a organizat același eveniment în luna iulie, fiind invitat atunci și Vergil Chițac, anul acesta primarul a fost tăiat de pe listă iar evenimentul devansat cu trei luni, astfel încât “vedetele” PSD să-și facă lansarea electorală și-n lumea medicală.

Costin Răsăuțeanu, consilier local PSD, fost viceprimar
Costin Răsăuțeanu, consilier local PSD, fost viceprimar

Lista invitaților politici a fost deschisă de Horia Constantinescu, candidatul PSD pentru fotoliul de primar, urmat de: medicul Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru poziția de președinte al Consiliului Județean, Costin Răsăuțeanu, consilier local PSD și, desigur, Cristina Dumitrache, deputat PSD.

De altfel, Cristina Dumitrache este și membru în Comisia de Sănătate a Camerei Deputaților, domeniul medical reprezentând pentru doamna deputat nu atât o pasiune, cât un business de familie, știut fiind că Ion Dumitrache este proprietarul lanțului de farmacii Eurosantis din Constanța.

Dr. Cătălin Grasa (în centru), urmat de Costin Răsăuțeanu
Dr. Cătălin Grasa (în centru), urmat de Costin Răsăuțeanu

Manifestarea s-a derulat între orele 10 și 13, fiind moderată de Dr. Any Axelerad în calitate de gazdă, și presărată cu momente artistice prestate de Denis Ștefănescu, Tudor Tănase și Fuego.

Simpozionul este unul de natură privată, sponsorizat de companii farmaceutice, la care se participă doar pe bază de invitație, cu presă selectată pe sprânceană, fiind organziat prin clinica “BrainAxy Clinic” SRL din Constanța, deținută de Dr. Any Axelerad.

Dr. Any Axelerad
Dr. Any Axelerad

Mai jos puteți citi și materialul nostru legat de precedentul eveniment, organizat aproximativ în aceeași formulă, în urmă cu un an, atunci când lista invitaților a fost deschisă de primarul Vergil Chițac.

spot_imgspot_img
spot_img
Ovidiu Irimia
Ovidiu Irimia
Are o experiență de 18 ani în presa scrisă. A debutat în 2001, ca simplu colaborator al departamentelor de investigații pentru mai multe publicații din România, apoi consultant, iar ulterior a devenit editor cu normă întreagă. A profesat mult timp în mediul de afaceri din București și din străinătate, fiind specializat în achiziții și analiză de piață, dar pasiunea pentru presa de investigații nu l-a părăsit niciodată.

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE