Horia Constantinescu ne-a mințit

Nu cu mult timp în urmă, Horia Constantinescu se fotografia împreună cu Decebal Făgădău.

Pentru că ne plac diminețile, pentru că ne place cafeaua fierbinte, pentru că ne plac proiectele de viitor, pentru toate acestea cu Dumnezeu înainte! Era să uit, și pentru că învățăm din greșelile trecutului! Unde-s doi puterea crește, dar depinde și cine sunt ăia doi și la ce folosește puterea crescută.”, scria alături de fotografie, Horia Constantinescu.

Ce trăim astăzi, la nici trei luni distanță? Horia Constantinescu este candidatul Partidului Stroe Dumitrache, asistat de o listă de consilieri în care se regăsesc aceleași slugi ale cuplului 2×1 Holding, o listă în care nu se regăsește nici măcar candidatul. Făgădău a dispărut din orice plan.

Unde-s doi, puterea crește. Înseamnă că puterea a scăzut, pentru că nu-l vedem pe al doilea. Cu Dumnezeu înainte? Nu pare a fi nici măcar o urmă de Dumnezeu în construcția care ni se propune. Mai degrabă o urmă de Barabbas, pentru cine înțelege.

Da, depinde cine-s ăia doi, și la ce folosește puterea crescută. Acum știm cine-s cei 2×1, și la ce le folosește puterea, am tot observat fenomenul în ultimii 20 de ani.

Am învățat din greșelile trecutului? Se poate spune și așa. Horia Constantinescu nu repetă greșeala de a fugi la alt partid pentru a încurca treburile PSD, așa cum a făcut în 2020. Trecutul l-a învățat că e mai bine să fii aliatul șmecherilor, dacă vrei să-ți fie bine.

Astăzi, Horia Constantinescu este un candidat confiscat. Un instrument folosit de Stroe și Dumitrache, în disperarea acestora de a-l ține primar pe Vergil Chițac. Un instrument cu o aparență de credibilitate, dar tot un instrument.

99 % dintre consilierii locali PSD ar trebui să fie schimbați, spunea Ion Dumitrache în urmă cu câteva luni. Astăzi, 99 % dintre consilierii locali au rămas pe listă. Iar Horia Constantinescu nu are nimic de comentat.

Astăzi, Răsăuțeanu, pe care Horia Constantinescu îl măscărea pe la toate emisiunile, este primul pe lista de consilieri locali și cu șanse mari să fie viceprimarul alianței PSD – PNL, în următorul mandat.

Așa cum spuneam, Horia Constantinescu este doar un instrument. Gruparea Stroe – Dumitrache va fi bine, încă un mandat, iar candidatul lor va căuta din nou drumul Bucureștiului, dând vina pe soartă, pe Dumnezeu, pe context, pe constănțeni, etc, pentru înfrângerea care va urma.

spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE