Horia Țuțuianu: ”Lupu și Chițac au transformat Constanța într-o zonă ce pare bombardată”

Deputatul PSD, Horia Țuțuianu, critică vehement activitatea președintelui CJC, Mihai Lupu, precum și pe cea a primarului Constanței, Vergil Chițac, considerând că aceștia doi se fac vinovați pentru modul dezastruos în care arată orașul și județul, cu doar câteva zile înainte de începerea sezonului estival.

”Constanța anului 2023, sub administrația tandemului Chițac – Lupu. Un imens șantier care, spre disperarea noastră, a constănțenilor pare a fi departe de finalizare. Lucrările suprapuse în toate zonele orașului, începute în urmă cu mult prea mult timp, cu termene de finalizare depășite și iar depășite, cu grafice de lucru întârziate, au transformat Constanța într-un oraș ce pare a fi victima bombardamentelor.

Este un adevărat coșmar să traversezi Ștefan cel Mare. Imaginile sunt din zona Colegiului Mircea. Să ne ferească Dumnezeu de o ploaie torențială că vom înota în noroi. Traficul, în oricare dintre zonele Constanței, de asemenea, un coșmar! Și iată că ne mai despart doar două zile de deschiderea sezonului estival.

Domnule primar Chițac, așa ne întâmpinăm turiștii? Merităm și noi, constănțenii, un termen real de închidere a lucrărilor? Cât ne mai mințiți? Pentru că până acum nu am auzit decât povești și scuze. Știu ce înseamnă implementarea unui proiect de anvergură, cunosc problemele care apar pe parcurs.

Ce nu pot să înțeleg este cum puteți asista nepăsător la această bătaie de joc la adresa constănțenilor. Când ați vizitat strada Ștefan cel Mare ultima oară? Când ați traversat bulevardul Lăpușneanu sau v-ați plimbat pe Ferdinand? Sunteți mulțumit de calitatea lucrărilor? Eu unul, NU, și probabil la fel ca mine mai cred zeci de mii de constănțeni. Sper ca în al doisprezecelea ceas să vă treziți din adormire. Timpul se scurge și odată cu el crește pericolul de a pierde banii europeni.”, a spus deputatul Horia Țuțuianu.

spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE