Ienicerul de la „Istanbul Kebab” s-a predat poliției din București

Sambata noaptea, un cetatean turc, de 29 de ani, a starnit panica printre angajatii fast food-ului Istanbul Kebab din Constanta.

Acesta a intrat ca un taifun in incinta localului, lovindu-l pe unul dintre angajati si amenintand pe toti cei prezenti inauntru cu un cutit lung folosit la taierea carnii. Orbit de furie, turcul ameninta clientii si loveste tot ceea ce gaseste in cale. Abia cand o angajata lesina, turcul iese pe usa si dispare la fel de rapid cum a aparut.

Ce nu a stiut atacatorul a fost faptul ca tot ceea ce se intampla era filmat. Atunci cand patronul a vazut imaginile si a realizat gravitatea faptelor intamplate s-a decis sa sesizeze politia. Despre atacator, patronul spune ca i-a fost recomandat de un bun prieten, ca fiind un expert in a stabili meniurile servite in local. Dupa un timp insa, a devenit evident faptul ca turcul nu cunostea multe lucruri despre activitatea in care fusese angajat ci era mai degraba un mic mafiot ce obisnuia sa primeasca vizitele unui anturaj dubios. Se pare ca furia turcului se datoreaza faptului ca a fost concediat, chiar daca motivele par a fi fost intemeiate.

Astazi, cetateanul turc s-a predat politiei din Bucuresti, acolo unde locuieste. El va fi adus Politiei Constanta care il cerceteaza pentru ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice, loviri sau alte violente si furt calificat.

spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE