Incendiu violent într-un cartier din municipiul Tulcea

În această noapte, pompierii Detașamentului Tulcea au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o casă de locuit pe strada Ion Nenițescu, din municipiul Tulcea:

„Pentru gestionarea situației de urgență, la locul evenimentului au fost deplasate trei autospeciale de stingere cu 18 subofițeri și un echipaj de prim ajutor SMURD.

La scurt timp de la ajungerea primelor forțe de intervenție, salvatorii tulceni au lucrat pentru localizarea incendiului și protejarea proprietăților învecinate deoarece Riscul de propagare la altă locuință fiind unul ridicat din cauza construcțiilor foarte apropiate.

În urmă cu scurt timp incendiul a fost lichidat, iar în urma acestuia pagubele au fost rezumate în limitele găsite de echipajele de intervenție.
Incendiul s-a manifestat în suprafață de aproximativ 300 m², au ars mai multe dependințe de pe trei proprietăți, o anexă și o locuință.

Din fericire nu au fost înregistrate victime.”, transmite ISU Tulcea.

Cauza probabilă de producere a Incendiului a fost un scurtcircuit electric la un aparat electrocasnic.

spot_imgspot_img
spot_img

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE