Începe reabilitarea unui pod dunărean din județul Constanța, construit în 1987

Directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol, a anunțat că a fost desemnat câștigătorul contractului pentru reabilitarea podului peste canalul Poarta Albă – Midia – Năvodari:

”Continuăm modernizarea podurilor dunărene cu podul peste canalul Poarta Albă – Midia – Năvodari (județul Constanța).

Asocierea GEIGER TRANSILVANIA SRL. – POD-PROIECT SRL a fost desemnată astăzi câștigătoarea contractului în valoare de 21,43 milioane de lei (fără TVA) în baza căruia va fi reabilitat acest pod situat pe DN22C (km 38+002).

Durata contractului (finanțat prin fonduri europene nerambursabile) este de 15 luni, din care 4 luni pentru proiectare și 11 luni pentru execuția lucrărilor.

Semnarea contractului va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații, respectiv după soluționarea acestora”, a transmis Cristian Pistol.

Directorul CNAIR a precizat că podul, construit în anul 1987, are o lungime de aproximativ 214 de metri și necesită lucrări de reabilitare atât la suprastructură, cât și la infrastructură.

spot_img

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE