Înfiorător! În Constanța se moare pe capete!

O statistică pusă la dispoziție de autorități ne arată că situația persoanelor decedate în Constanța este extrem de îngrijorătoare. Numărul persoanelor decedate în județul Constanța, doar în luna ianuarie, este extrem de mare, comparativ cu anii trecuți, egalând chiar cifrele din timpul pandemiei. 

Astfel, conform statisticii, în luna ianuarie a anului 2020, au decedat, în județul Constanța, 777 persoane. A urmat anul 2021, când ne-a lovit pandemia, în luna ianuarie a acelui an fiind înregistrate 1033 persoane decedate. În luna ianuarie a anului 2022 au murit în județul Constanța 813 persoane, iar în 2023 au decedat 791 persoane. 

Și ajungem la luna ianuarie a acestui an, în care au decedat, atenție, 908 persoane. 

O situație îngrijorătoare pe care autoritățile ar trebui să o explice.

spot_img
Dorian I. Hapurnea
Dorian I. Hapurnea
Ziarist, activist civic și antreprenor, Dorian Hapurnea și-a împărțit cariera profesională între activitățile jurnalistice, și diferite proiecte în zona privată. Jurnalist încă de prin anii 2000, a lucrat la cotidianul Replica de Constanţa, la ediția de Dobrogea a cotidianului România Liberă și la trustul de presă Radio Sky - Cuget Liber. După o pauză forțată de câțiva ani, din zona presei, impusă de șmecherii zonei, a revenit din 2013 ca fondator al publicației online Constanța.Ro. Începând din Ianuarie 2019, a dezvoltat un nou proiect în zona presei online devenind fondator al publicației Constanta.INFO. În 2021 a fondat alături de Cristian Hagi și Dragoș Ionescu postul TV online, Tomis TV, unde moderează emisiunea ”Constanța Altfel?”

Abonează-te prin email

Introduceți adresa de email pentru a vă abona la Constanța.info și veți primi notificări prin email atunci când vor fi publicate articole noi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Related Articles

57,000FaniÎmi place
7,400AbonațiAbonați-vă

CELE MAI CITITE